Leico Music heeft de meest praktische én best klinkende sets samen gesteld voor elke tape-artiest uit de actieve Nitid serie van Amate Audio. De basis van elke set is de Amate Audio N18W 2500W Subwoofer voor diepe, strake en voelbare lage tonen. Bovenop deze subwoofer kunnen verschillende modellen toppen: Amate Audio N36; een smalle elegante speaker bestaande uit 3x 6,5’’ woofers en een 1,4’’ hoogdriver met een 600W versterkermodule. Amate Audio N12; een elegante speaker/monitor bestaande uit een 12’’ woofer en een 1,75’’ hoogdriver met een 700W versterkermodule. Amate Audio N15; een echte fullrange speaker bestaande uit een 15’’ woofer en een 1,75’’ hoogdriver met een 1500W versterkermodule. Al deze sets zijn geschikt voor de veeleisende tape artiest. Waar de ene artiest genoeg heeft aan de N36, wil de ander liever de N12 of als je alleen met fullrange toppen wil draaien kies dan voor de N15. Niets zo persoonlijk als geluid, kom ze daarom alle 3 beluisteren in combinatie met de N18W subwoofers. ‘’Wat, Amate Audio? Tot 2016 heette dit Spaanse merk nog Master Audio en maakt al sinds 1972 fantastische audioproducten die over de hele wereld vele evenementen, clubs, zangers en verhuurbedrijven van fantastisch geluid voorzien.’’

De aanschaf van een audiosysteem is vaak kostbaar door de hoge kwaliteit producten, met Amate Audio Lease kun je nu gemakkelijk kiezen of je de speakers in 60, 48, 36, 24 of 12 maanden wilt afbetalen! Zo kun je snel aan de slag met je hagelnieuwe speakers en na de leasetermijnen is de set helemaal van jou!

Alle speakers zijn te beluisteren in de showroom

  • Voor zowel professionals als eindgebruikers
  • Je koopt het geluidssysteem op afbetaling
  • Je bent economisch eigenaar
  • Objecten staan op jouw balans
  • BTW betaal je vooraf
  • Na betaling van alle leasetermijnen ben je de eigenaar
  • Investering kan in aanmerking komen voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)
  • Termijn vanaf 12 tot 60 maanden
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *